Smeštaj je obezbeđen u dopadljivom apartmanskom objektu ili u brvnarama (uz bežični internet pristup) i predstavlja jedinstven doživljaj...

Na putu do Jadranskog mora, na obronku planine Zlatar na 1200 m nadmorske visine, nalazi se nezaobilazni park za odmor u prirodnom okruženju kao iz bajke.

smestAj

Park za odmor

free wi-fi

SELO VILOVI - NOVA VAROS

DOBRODOSLI

Jutra u Vilovima.

Jednako je lepo i leti i zimi.

Pogled sa terase je nezaboravan.

Mesto bez zvučnog i svetlosnog zagađenja...


   

BAJKOVITA PRIRODA

Tamo gde priroda postaje bajka!

GASTRONOMIJA


Poseban gastronomski doživljaj upotpunjuju čuvena heljdopita i razne vrste ovčijih, kozjih i kravljih sireva iz domaćih radionica u obližnjim selima.

Idealno mesto za odmor

Park prirode Vilovi se nalazi u istoimenom selu 5 km od Nove Varoši, na jugu Srbije nedaleko od Zlatarskog i Uvačkog jezera, u okviru Specijalnog rezervata prirode "Uvac" gde se nalazi i jedno od najvećih staništa Beloglavog supa u Evropi.

Kompletna okolina predstavlja jedinstven spoj prirodnih atrakcija i obiluje prelepim pejzažima pogodnim za sve vrste rekreacije.

 
Priroda, čist vazduh, zdrava hrana

Park se prostire na površini od 2 ha.
Smeštaj je obezbeđen u dopadljivom apartmanskom objektu ili u brvnarama (uz bežični internet pristup) i predstavlja jedinstven doživljaj jer su u potpunosti od drvene građe, strmih stepenica, a prozori iz spavaćih soba gledaju u krošnje guste čestinarske šume.

Moguće je kampovati u šatorima, ali su noći hladne i većina strastvenih kampera se retko odlučuje za "šatorsku" noć na Zlataru. Kada padne noć bez baterijske lampe kretanje je nemoguće osim kada je vedro i okupano mesečinom, ali su zato jutra prelepa i okupana suncem.

Za buđenje su zadužena stada ovaca koja svojim zvoncima, klepetušama najavljuju svoj dolazak, ali i veverice koje se prepiru oko šišarki i ostataka hleba od prethodne večeri i brojne ptice čije ćete zvukove sigurno prepoznati (detlići, kosovi, slavuji, ćukovi, sove...).